IkTjilp – Man | 33 jaar | Quantified self | Wearables | Internet of things | Zijn eigen unieke zelf

Afgelopen weekend ben ik er eens echt mee van start gegaan en heb ik mijn eigen pagina eens een nieuw kleedje gegeven. Ik had dat een tijdje geleden al wat gedaan toen ik van Iktjilp naar IkTjilp overgegaan ben maar de grote aanpassing liet tot dit weekend op zich wachten.

De pagina kreeg een volledig nieuwe lay-out en is nu ook geschikt voor kleine schermformaten en past zich automatisch aan. Buiten links en tweets komen ook mijn schrijfsels daar in klikbaar formaat te voorschijn. En als laatste kun je er ook de temperatuur van Brugge op bekijken. Binnenkort hoop ik daar ook de windsnelheid bij te mogen plaatsen.

Mogelijks voeg ik er in de toekomst nog andere modules aan toe maar het is wel de bedoeling dat het mooi 1 pagina zal gaan blijven.

IkTjilpupdate