Licht in de hal

Het licht in mijn hal heb ik inmiddels een paar jaar in automatische mode gezet. Standaard was dat gewoon een lamp aan het plafond met een lichtschakelaar. Reeds enige jaren stak ik die zelden aan en werkte ik met een nachtlampje met bewegingssensor.

Kwam ik in de hal had ik op die manier altijd licht. Sinds kort heb ik deze echter weer verwijderd en is de lamp in het plafond een witte Hue lamp geworden in combinatie met de Hue motion-sensor. Grote voordeel is dat deze een pak meer licht geeft. Standaard gaat deze nu na een minuut uit. Maar als ik langer licht wil kan dat ook. Instelling aanpassen of gewoon even de sensor uitzetten en overgaan op manuele bediening. Ben er echt tevreden mee en zit zelfs te denken om nog een bijkomende in huis te halen voor een andere ruimte. Dat zal dan de 4de ruimte met Hue lampen zijn.

IkTjilphue, tech