Ontdekking op zaterdag: uitverkoop

Gisteren wou ik nog eens een keer de stad in want ik moest nog een aantal winkels met een bezoekje verrassen. Omdat ik niet echt veel zin had om naar Brugge te gaan besloot ik om even een shopping uitstapje te doen naar Gent. Dus even na de middag nam ik de bus naar het station en daar dan de trein naar Gent. Daar aangekomen even de tram op richting de winkel straatjes.

Daar aangekomen eens binnen geweest bij de nieuwe Switch die nu in de Veldstraat zit. Die winkel is precies wel wat kleiner dan vroeger. Even later liep ik ook even langs de Mediamarkt die tot mijn verbazing binnenkort al de deuren gaat sluiten wegens verhuis naar Eke waar ze dus de electronica-afdeling van de Makro gaan omvormen tot Mediamarkt. Spijtig want een Mediamarkt in het centrum kan soms toch handig zijn. Al heb ik ook liever wel parking voor de deur als ik om een nieuwe TV ga. Bepaalde delen van de winkel waren al leeg en ook het 2de verdiep was al niet meer toegankelijk.

Na het shoppen terug met de tram naar het station van Gent en daar weer met trein en bus naar huis. En totaal geen last van vertragingen. Er waren er veel die minder geluk hadden wegens defecten en een ontspoorde trein in Leuven.

IkTjilpshopping, ov, uitverkoop