Oh, juist het is vrijdag vandaag

Toen ik deze middag rond 16 uur naar mijn collega belde om te zeggen dat de persoon die ik probeerde te bereiken niet meer op nam zei die iets van “het is vrijdagavond”. Ik dacht even bij mezelf van “juist ja”. Ik had namelijk niet het vrijdaggevoel en dat zal wellicht de komende maanden vaker gebeuren.

Reden hiervoor is dat ik de komende maanden 2018 wat rustig zal laten verlopen met heel wat extra dagjes verlof waardoor er een pak weken komen waar ik maar 4 dagen werk in plaats van 5 of 6 dagen. Kwestie van mezelf wat rust te gunnen zonder 3 weken na elkaar verlof te nemen. Ideaal ook om al eens voor te bereiden op de eindejaarsdagen. Helaas is dat leuke ritme dan al weer voorbij. Ach, dan hebben we het januariverlof nog he. En das dan ook de eerste keer dat ik verlof neem in die maand.

IMG_0278.PNG
IkTjilpVerlof, Werk, Weekend, Leven