Welke kleur zal het worden?

Eind deze week is ligt de iPhone Xr in de rekken en kunnen we onze iPhone in huis halen. Leuk nieuws is dat en ook pre-orders zijn al een paar dagen gestart. Maar welke ga ik halen is de vraag.

De iPhone Xr is er in zwart, wit, blauw, geel rood en koraal. Oorspronkelijk ging ik een rode nemen maar nu hij binnenkort beschikbaar begin ik toch wat te twijfelen en dus ga ik doen wat ik in het verleden al met de iPhone X heb gedaan en dat is ze eerst eens goed bekijken. En dan maar hopen dat ze staan uitgesteld en ik eindelijk een kleurtje kan kiezen en ook de hoeveelheid ruimte.

Maar 1 ding is zeker en dat is dat mijn volgende prive-telefoon een iPhone Xr zal zijn. Ik heb lang getwijfeld om ook prive op Android over te gaan maar het zal toch wel iOS blijven hoor.

IkTjilptech, iPhone