Een blogje schrijven

Een blog schrijven zeg je soms wel eens, maar eigenlijk doe je dat meestal nog een andere manier. Ikzelf tik mijn blogs al jaren uit op computer iPad of iPhone. Behalve deze dan want deze heb ik voor het eerst met mijn Apple pencil op mijn iPad geschreven en met de app Myscript Nebo laten omzetten naar tekst. Deze app vandaag ontdekt dankzij de techsnacks podcast.

De app was wel redelijk duur in aankoop maar werkt wel meteen goed. En anders kan ik nog altijd geld terugvragen. Het is soms wel nog wat wennen. Maar ik ben wel al meteen fan want dit is wat mij betreft best wel een leuke ervaring.

Naast mijn Apple pencil te gebruiken om te tekenen kan ik er nu dus ook mee schrijven. En - niet onbelangrijk - het moet ook niet supermooi geschreven zijn want de app kan ook wat moeilijker geschreven teksten omzetten. Dus ja, deze app gaan we houden. voortaan dus ook echt geschreven berichten op IkTjilp Cloud.

- MyScript Nebo website

- MyScript Nebo in de Apple appstore

Met dank aan Techsnacks voor deze leuke en handige tip.

IkTjilptech, app, iPad