Tijd om afscheid te nemen van Tumblr

Als je in de afgelopen dagen al eens IkTjilp Cloud een bezoekje hebt gebracht heb je misschien al gemerkt dat het er hier anders uit is gaan zien dan daarvoor. De reden hiervoor is dat ik nu geen gebruik maak van Tumblr omdat ik tegen wat problemen aan was gelopen.

Enige weken geleden deed ik al een een aanpassing aan de website en kreeg deze een nieuw uitzicht. Maar onlangs merkte ik op dat mijn Tumblr niet langer verscheen in zoekmachines. Reden hiervoor is dat Tumblr dit blokkeerde. En gezien de helpdesk mij niet te snel wou verder helpen heb ik dan maar beslist om over te gaan op een nieuw systeem. Hierdoor zijn er een aantal aanpassingen een noodzakelijk kwaad geweest maar vanaf heden is alles achter de rug. En mocht je iets niet meteen vinden dan kan je gebruik maken van de zoekfunctie waar IkTjilp Cloud is mee uitgerust. En nu alles achter de rug is kan ik weer volop aan het bloggen gaan.

IkTjilptumblr, blog