Verbinding verbroken

Sinds deze week zijn we niet langer aangesloten op het netwerk van Telenet voor ons internet. De 17de juli namelijk overschakeld naar Edpnet en dag later was mijn vaste lijn al getransfereerd.

Gezien ik de eerste dag al een stabiele verbinding had meteen de kabel van mijn netwerk verstoken en nooit de nood gehad om dat terug ongedaan te maken. Vorige week donderdag opgezegd en na mijn telefoontje van dinsdag is internet ook meteen opgezegd.

Het geld besparen kan dus al meteen van start gaan. Waar mijn download wat naar beneden gegaan is van 200 naar 50 is mijn upload gestegen van 20 naar 30. En ga nog eens bericht sturen naar Edpnet of ze iets kunnen aanpassen want mijn profiel kan in principe nog iets sneller maar tot nu toe blij met de overstap. Had dit al veel vroeger moeten doen.