Youtube Music: offline mixtape

Sinds afgelopen week eens Youtube Music aan het uitpoberen als mogelijke vervanger voor Spotify. 1 van de handige functies van Youtube Music is dat je een mixtape kan downloaden met diverse nummers die gebasseerd zijn op jouw smaak. Handig voor onderweg want dan hoef je ze niet te streamen over het mobiele netwerk. En dat werkt dus echt goed. Kreeg in mijn auto al mooie muziek te horen. 

Hiervoor met Spotify had ik gewoon 1 playlist met een groot aantal nummers maar hier zaten een pak oude nummers in en weinig nieuwe. Dit gezien alles manueel moest. De mixtape van Youtube Music krijgt continu updates. Bij mij staan er telkens 100 nummers in dus heel pak voor ik zonder muziek zou vallen. 

Nu alleen nog wat optimalisaties en wie weet stap ik over. Maar eerst ook de andere mogelijkheden uitproberen.