De terugkeer naar Mobile Vikings

Exact een jaar geleden kondigde ik het al aan op deze blog en sinds een weekje is het ook een feit en zit ik terug aan boord van het Mobile Vikings schip. Ik had het al gemeld dat ik eens ze op het netwerk van Orange zaten ik terug aan boord zou klimmen en heb mijn woord bij deze gehouden.

De overstap was in enkele uren beklonken en verliep eens ik mijn SIM had gewisseld zonder problemen. Eens alles ingesteld kon ik weer aan de slag en zijn er ook weer wat mogelijkheden bijgekomen. Zo heb ik nu terug wisselgesprekken en kan ik makkelijk een 2de oproep ontvangen terwijl ik al met een ander gesprek bezig ben. Niet dat zoiets veel voorvalt want het meeste bel ik trouwens met de telefoon van mijn werk.

En ook bespaar ik elke maand nog eens een aantal euro’s want hetzelfde pakket is iets goedkoper bij Mobile Vikings dan bij Orange. Een terugkeer zou helaas ook meer betalen worden want dat pakket bestaat er niet langer.

Nog een ander voordeel is dat ik mijn punten zo terug kan gebruiken en de eerste maanden wellicht zelfs niet zal moeten betalen gezien ik de afgelopen maanden al voldoende punten heb opgespaard.

En nu maar hopen dat ik terug even lang klant mag blijven als voorheen. Was er in de tijd al redelijk vroeg bij.