Knippen we de kabel door of niet?

Vanaf augustus slaat Telenet zijn prijzen weer eens op. En dat een jaar nadat ik ze hier verliet voor internet en telefonie. En wellicht doe ik komende zomer hetzelfde met hun digitale televisie.

Want mijn digicorder staat hier eigenlijk meer stof te vergaren dan iets anders. Tv kijken via de coax op de oude manier doe ik eigenlijk zelden. Ik kijk meestal op aanvraag via het internet wat eigenlijk ook goed werkt en het is zelden dat ik iets niet via die kanalen kan vinden. En het geld dat ik zo bespaar (bijna 30 euro per maand) kan ik dan weer investeren in iets anders. Een 4K-streamingdienst bijvoorbeeld. Want 4K via Telenet zou wel eens lang kunnen duren. Zeker gezien hun tv box hier niet kan werken gezien je daarvoor verplicht internet moet hebben van Telenet. En streamen via de app werkt om die reden ook al niet. Alhoewel ik hier ook voor betaal. Maar ja, eenmaal je internet stopt zetten ze meteen je login uit.

Nu ja, ander en beter he. En ik ga wel naar een operator die aandacht heeft voor zijn klanten en niet enkel hun centen.